BC DKC Instagram Flickr BC DKC Facebook English sponsorkliks
  • Banner team 1

  • DSide

  • RJC

Competitie

Hieronder vind je verdere informatie over de bonscompetitie.. M.i.v. seizoen 2018/2019 is de voormalige najaarscompetitie geheel onderdeel van de bondscompetitie. De voormalige regiocompetitie niveaus maken nu dus ook onderdeel uit van de bondscompetitie. Door deze keuze is het mogelijk binnen heel Nederland een betere indeling te maken voor alle deelnemende teams. Hierbij wordt geprobeerd reisafstanden te beperken.

Jeugd training

De thuiswedstrijden van alle Dunlop-DKC teams worden gespeeld in sporthal het Hogeveld. Team 1 speelt de thuiswedstrijden meestal op zaterdagavond vanaf 19:00 uur. De overige teams spelen thuis op zaterdag tussen 14:30 en 18:30.  Speeldagen en tijden van Uit-wedstrijden zijn verenigingsafhankelijk. Kijk hiervoor op onderstaande link:

Wedstrijdoverzicht en uitslagen 2023/2024

Een overzicht van de wedstrijden in Sporthal het Hogeveld vind je hieronder. Let op, gebruik het wedstrijdfilter om de gewenste wedstrijden weer te geven.

Thuiswedstrijden Sporthal Hogeveld 2023/2024

Voor zaalwacht en lijnrechter informatie verwijzen we graag naar de DKC Zaaldienstagenda, beschikbaar via het kopje "Agenda" op deze site.

In lijn met verschillende andere sporten wordt aansluitend aan de reguliere bondscompetitie gestreden om de zogenaamde beker, de:"VANDEKOLK Hypotheken Cup".

Een overzicht van de bekerwedstrijden voor 2023 vinden jullie hier:

DKC teams in de VANDEKOLK Hypotheken Cup 2023

Leden van Dunlop-DKC die deelnemen aan de bondscompetitie en onze trainigen gaan bij aanmelding akkoord met de betreffende voorwaarden zoals hieronder vermeld. 

Voorwaarden deelname trainingen

Voorwaaarden deelname Bondscompetitie

 

gezocht1