BC DKC Twitter flickr icon 25 BC DKC Facebook sponsorkliks
  • Banner team 1

  • DSide

  • RJC

Competitie

In de badmintonregio Zuidwest-Nederland worden de competitiewedstrijden van de senioren en gevorderde jeugd in het najaar gespeeld. Omdat er in veel teams ook jeugd mee speelt spreken we van de "Najaarscompetitie". Onderlinge jeugdcompetitiewedstrijden, in de diverse leeftijdsklassen, worden in het voorjaar gespeeld. I.v.m. beperkte zaalruimte in onze regio is voor deze oplossing gekozen. In het voorjaar spelen er naast jeugdteams ook mannen- en vrouwenteams dus daarom wordt hier de naam "Voorjaarscompetitie" gebruikt.

Hieronder vind je verdere informatie over de najaarscompetitie. Deze is verdeeld in de landelijke bondscompetitie en de regiocompetitie. De thuiswedstrijden van alle teams worden gespeeld in sporthal het Hogeveld. Team 1 speelt de thuiswedstrijden meestal op zaterdagavond vanaf 19:00 uur. De overige teams spelen thuis op zaterdag tussen 14:00 en 18:00.  Speeldagen en tijden van Uit-wedstrijden zijn verenigingsafhankelijk. Kijk hiervoor op één van onderstaande links:

Wedstrijdoverzicht en uitslagen bondscompetitie teams 2017/2018

Wedstrijdoverzicht en uitslagen regiocompetitie teams 2017/2018

De teamindeling voor de 2017/2018 seizoen is hier te vinden

Een overzicht van de wedstrijden in Sporthal het Hogeveld vind je hier onder in 2 delen. De eerste link voor de bondscompetitiewedstrijden en de tweede link voor de regiocompetitiewedstrijden.

Thuiswedstrijden Sporthal Hogeveld bondscompetitie 2017/2018

Thuiswedstrijden Sporthal Hogeveld regiocompetitie 2017/2018

Voor zaalwacht en lijnrechter informatie verwijzen we graag naar de DKC Zaaldienstagenda, beschikbaar via het kopje "Agenda" op deze site.

In lijn met verschillende andere sporten wordt aansluitend aan de reguliere najaarscompetitie gestreden om de zogenaamde Beker in de "Carlton Gt Cup". Afgelopen jaar heeft ons eerste team in de finale helaas de meerdere in landskampioen Velo moeten erkennen. Als er meer bekend wordt over het beker toernooi van 2018 zullen we dit hier met jullie delen.

gezocht1