BC DKC Instagram Flickr BC DKC Facebook English sponsorkliks
  • Banner team 1

  • DSide

  • RJC

Probeerbadminton

Leuk dat je geïnteresseerd bent in badminton en/of de probeerbadminton actie.

Dunlop DKC doet jaarlijks mee met de landelijke Probeerbadminton actie die loopt in oktober/november.

Maar ook gedurende het seizoen verwelkomen we spelers graag dus laat van je horen als je badminton eens wil proberen. Dat kan uiteraard ook buiten deze landelijk actie om!

Jeugd kan eigenlijk iedere woensdag en zaterdag wel terecht om eens vrijblijvend kennis te maken. Senioren zijn iedere dinsdag- of donderdagavond welkom vanaf 20:00 uur.

Geïnteresseerd om kennis te maken, laat van je horen met een berichtje op probeerbadminton@bcdkc.nl zodat we kunnen zorgen dat iemand van DKC je kan verwelkomen.

DKC is een gezellige badmintonvereniging waar topsport en breedtesport hand in hand gaan. Met onze internationaal gerenommeerde trainers voor zowel jeugd als senioren leer je al snel een leuk spel te spelen. Naast de sport badminton bieden we met de kantine in eigen beheer ruimte voor een gezellig hapje en drankje, het sociale aspect is minstens zo belangrijk als het sporten zelf!

Zowel voor jeugd als voor senioren worden er op zeer regelmatige basis leuke activiteiten georganiseerd. Doordat je lid wordt van de bond kan je zelfs samen met je clubgenoten competitie en toernooien spelen. DKC is daarmee voor ieder wat wils, met plezier als basis voor sporten, op ieder niveau!

Vermeldingswaardig zijn bovendien de wedstrijden van ons eerste team. Zowel uit als thuis wordt er dan vaak een feestje van gemaakt. Zeker als de hoofdmacht het ver schopt komt er veel Dunlop-DKC aanhang op af. In de kantine wordt gezamelijk genoten van een daghap, waarna de wedstrijden kunnen beginnen.

Natuurlijk zijn er gedurende het seizoen diverse activiteiten, zo is de klaverjasavond een graag bezocht evenement maar ook de beaujolais avond doet het altijd goed om maar wat voorbeelden aan te halen.

Bij de jeugd is het jaarlijkse sinterklaas/familie toernooi zeer gewild maar ook het jeugdkamp is een niet te missen evenement.

Toch nog vragen, laat van je horen door een berichtje aan: probeerbadminton@bcdkc.nl te sturen.

We komen dan zo snel mogelijk bij je terug om de mogelijkheden te bespreken.

We horen graag van je! 

Groet van het Dunlop DKC Probeerbadminton Team

 

 

Geintreseerd in de landelijke probeerbadminton actie, lees dan nog even verder hieronder.

Voor senioren hebben we introductie lessen op de donderdagavond met aansluitend de mogelijkheid gezellig kennis te maken met de donderdagspeelavond in de hal, en onze eigen kantine na afloop.

Voor de jeugd zijn er keuzes op de woensdagmiddag en zaterdagochtend.

Aanmelden gaat eenvoudig via onderstaande link, maar kies natuurlijk wel even voor Dunlop-DKC!

https://www.probeerbadminton.nu