BC DKC Instagram Flickr BC DKC Facebook English sponsorkliks
  • Banner team 1

  • DSide

  • RJC

Carlton nieuwe sponsor DKC Den Haag

Na een afwezigheid van vijf jaar is de DKC teruggekeerd in de Eredivisie. De Haagse club heeft de ambitie om een langdurig verblijf in de Eredivisie af te dwingen en hoopt dit met voornamelijk regionale, door de vereniging zelf opgeleide spelers, te gaan realiseren. DKC heeft daarom geïnvesteerd in goede trainers. Komend seizoen zal Roy Calbo als hoofdtrainer samen met Leonard van Velzen en een aantal assistent-trainers de selectietrainingen verzorgen van zowel de jeugd als de senioren.

Nieuwe sponsor
Naast een nieuwe hoofdtrainer heeft DKC zich ook kunnen binden aan een nieuwe sponsor. Carlton zal komend seizoen het eerste team van DKC voorzien van kleding en materialen. Daarnaast zal Carlton de Haagse badmintonclub ook ondersteunen op het gebied van shuttles en de ontwikkeling van het jeugdig talent.

DKC kijkt uit naar de samenwerking met Carlton. Niet alleen vanwege de kwalitatief goede materialen die Carlton levert, maar vooral omdat Carlton de afgelopen jaren heeft laten zien dat zij oog heeft voor de ontwikkeling van het badmintontalent in Nederland. En dat is nou juist de klik met DKC.