BC DKC Instagram Flickr BC DKC Facebook English sponsorkliks
  • Banner team 1

  • DSide

  • RJC

DKC wint Haagse Hulde t.w.v. €1500,-

fotohaagsehuldeBadmintonclub DKC heeft de aanmoedigingsprijs van de Haagse Hulde gewonnen! Voorzitter Rien Caljouw en bestuurslid Ria Hofstede hebben gisteravond tijdens het Haagse Vrijwilligersfeest de prijs, een cheque t.w.v. 1500 euro, in ontvangst genomen. De Haagse Hulde is een jaarlijkse prijs waarmee de gemeente Den Haag laat zien dat zij de inzet van vrijwilligersorganisaties waardeert en beloont. "Het is natuurlijk fantastisch dat we hebben gewonnen. Al onze vrijwilligers mogen trots zijn op deze prijs", laat Caljouw weten.

 

Haagse Hulde
Alle organisaties die werken met vrijwilligers konden zich aanmelden om mee te dingen naar de hoofdprijs of één van de waarderingsprijzen, wat massaal is gebeurd. Bezoekers van deze website hebben online kunnen stemmen op de 21 genomineerden. De genomineerden met de meeste stemmen zijn voorgelegd aan de deskundige jury. Deze kiest vervolgens de hoofdprijswinnaar die, naast het beeldje 'De Gulden Ooievaar', een geldbedrag van € 2.500 ontvangt. Daarnaast zijn er drie waarderingsprijzen van elk € 1.500.

 

BC DKC
Ria Hofstede heeft namens DKC de aanmelding geschreven. Hierin heeft ze duidelijk weergegeven waarom DKC een prijs verdiend en hiermee heeft ze de jury van de Haagse Hulde weten te overtuigen. Maar zonder al onze vrijwilligers en de goede inzet hadden we nooit een goed verhaal kunnen schrijven. Dus, allemaal bedankt!!! Wat we met het geldbedrag gaan doen, wordt later bekend. Ook het verhaal van Ria Hofstede, zal binnenkort op de website worden geplaatst.