BC DKC Instagram Flickr BC DKC Facebook English sponsorkliks
  • Banner team 1

  • DSide

  • RJC

Nieuw! Actie shuttlekokers sponsoren

shuttleBC DKC heeft jouw hulp nodig! We gaan namelijk een grote shuttlekoker sponsoractie starten. Shuttles zijn een dure kostenpost op onze begroting en een bijdrage (klein en groot) aan shuttles is zeer welkom. Je 'verkoopt' natuurlijk geen echte kokers, maar vraagt een bijdrage voor het shuttleverbruik.

De shuttlekokers kunnen op de volgende manieren 'verkocht' worden:

1) Leden en/of DKC-vrienden kunnen een bijdrage vragen aan familie, vrienden en relaties. Een koker kost 15 Euro. Men kan 1/3, 2/3 of een hele koker sponsoren. Via onderstaand inschrijfformulier is het mogelijk sponsors in te schrijven. Alle verkopende leden zullen vermeld worden in het DKC magazine en op de website. Leden die meer dan 10 kokers verkopen krijgen een kantinekaart (t.w.v. €10,00) gratis.

2) Kokers kunnen ook verkocht worden aan bedrijven, zowel eenmalig een aantal kokers of voor een langere periode. Leden die shuttles aan bedrijven verkopen krijgen per 10 kokers een kantinekaart (t.w.v. €10,00) gratis. Zowel de bedrijven als de leden die de kokers verkopen zullen vermeld worden op de website en in het DKC magazine. Voor grotere aantallen (boven de 10 kokers) kunnen de kokers voorzien worden van een foto of het logo van het bedrijf.

Inschrijfformulier

Naam kokerverkoper: ....................................................................

Mogelijkheden: 1/3 koker (€5) 2/3 koker (€10), hele koker (€15) of meer.

Aankoop 1:.................................................................................

Aankoop 2: .................................................................................

Aankoop 3: .................................................................................

Aankoop 4: .................................................................................

Aankoop 5: .................................................................................

Aankoop 6: .................................................................................

Het ingevulde inschrijfformulier kan je mailen naar sponsors@bcdkc.nl of inleveren bij Dave Macaré of Ellen Ruimschotel . Het geld dat je ophaalt (en dus het aantal kokers) lever je ook in bij Dave Macaré of Ellen Ruimschotel. Zij zullen een ranking bijhouden en de winnaar krijgt (aan het eind van het seizoen) tijdens de ALV een substantiële beloning. De eerstvolgende ALV is al 14 juni aanstaande, dus als je gelijk aan de slag gaat en veel verkoopt heb je al snel prijs.

Groeten,

De sponsorcommissie