BC DKC Instagram Flickr BC DKC Facebook English sponsorkliks
  • Banner team 1

  • DSide

  • RJC

Team 2 BC DKC promoveert alsnog naar eerste divisie

Team_2_dkc_20102011Doordat BC Smashing zich terugtrekt uit de eredivisie, promoveert het tweede team van BC DKC alsnog naar de eerste divisie. Hiermee is de Haagse club in elke landelijke divisie vertegenwoordigd met een team. Bestuurslid Ton Wijers: "We hebben een beetje geluk, maar het is leuk voor team 2 en de club dat het harde werken wordt beloond."

Het ontbreken van een voldoende solide financiële basis voor het komende seizoen was de belangrijkste reden voor BC Smashing om het eerste team terug te trekken. Hierdoor promoveert een team uit de eerste divisie naar het hoogste niveau. Team 2 van BC DKC, dat vorig jaar tweede werd in de tweede divisie, vult het gat in dat is ontstaan in de eerste divisie. 

Het bestuur van DKC is erg content met dit 'gelukje'. Ton Wijers: "We zijn nu vertegenwoordig in alle landelijke divisies. Dat is goed voor de doorstroming van onze spelers. Het gat tussen de eredivisie en tweede divisie was vrij groot. Daarom zijn we erg blij met de promotie."

Spelers team 2 seizoen 2010/2011: Mark Caljouw, Thomas Wijers, Jelle de Keijzer, Ashton Tokromo, Michelle Middelburg en Caroline Westveer.