BC DKC Instagram Flickr BC DKC Facebook English sponsorkliks
  • Banner team 1

  • DSide

  • RJC

Oproep aan de D-side!

Zaterdag 9 april speelt opstapteam BC DKC 3 om 09:00 uur uit tegen VELO. Coach Ward: "Wat mij nu echt helemaal top lijkt is als zaterdagochtend het eerste team en de D-siders in het hol van de leeuw aanwezig zijn.
Na 4 wedstrijden is het tijd om de balans op te maken. Spelen de boys and girls van opstap BC DKC 3 met plezier?

Hebben de trainingen vruchten afgeworpen? Wordt er af en toe nog gewonnen? Op al deze vragen roepen de coaches, Mario, Ward en Ruud in koor volmondig ja. Mario: "Het is voor mij en Ruud het tweede seizoen dat we coachen en ik moet zeggen dat het team met sprongen vooruit gaat. Je ziet duidelijk dat de technische trainingen van trainer Roy (Calbo red.) hun vruchten beginnen af te werpen" Ruud: "Ja, inderdaad. Als ik aan het vorige seizoen terugdenk krijg ik gelijk weer pijn in mijn linker oog (de shuttle maakte na een service een wel heel aparte route red.), maar dit jaar pakken we soms zelfs op de service een punt" Ward: "Ik zat vorig seizoen nog niet bij dit team, maar van wat ik heb gehoord zijn ze als een tornado omhoog geschoten". Ruud: "Wat gelukkig wel hetzelfde is gebleven is het plezier. Je ziet ze gewoon genieten." Mario: "Inderdaad. Plezier is toch het belangrijkste". Ward: "En dat het nu zo lekker gaat is natuurlijk mooi meegenomen. Vier wedstrijden gespeeld en alle vier ruim gewonnen (7-1 thuis tegen VELO, 8-0 uit tegen BC Mix, 7-1 uit tegen Randstad en 5-3 thuis tegen Invictus red.) zijn tot cijfers waar je mee thuis mag komen". Mario: "Dit zijn inderdaad goede resultaten, maar in het verleden behaalde resultaten zijn geen garantie voor de toekomst dus zullen de boys and girls aanstaande zaterdag er vanaf het begin af aan weer moeten staan". Ruud: "Klopt.

 

Zaterdag 9 april spelen we om 09:00 uur uit tegen VELO". Ward: "Wat mij nu echt helemaal top lijkt is als zaterdagochtend het eerste team en de D-siders in het hol van de leeuw aanwezig zijn. Het eerste leert dan dat je echt wel de punten bij VELO kan meenemen, de D-siders kunnen daar dan eindelijk eens de overwinningstrom laten horen en de opstappers maken eens een keer het DKC sfeertje mee. Misschien is dat een goede inpuls voor de aanstormende talenten". Mario: "Lijkt mij een geweldig idee, maar ik denk dat 09:00 uur toch echt te vroeg is". Ruud: "Welnee, natuurlijk komen ze aanmoedigen. Alles voor de club en haar toekomstige toppers". Mario: "Inderdaad, nu kan je ze nog gratis bewonderen". Ward: "Ik hoop wel dat er volgend jaar wat spelers bijkomen. We hebben nu negen spelers in het team en we spelen maar acht wedstrijden". Mario: "Hierdoor kunnen er telkens drie niet meedoen". Ruud: "Vorig seizoen konden sommige ook maar een westrijd spelen en moesten vervolgens soms twee uur wachten tot het was afgelopen". Mario: "Ik was meer bezig met het zoeken naar kinderen dan met coachen of tellen". Ruud: "We spelen nu met zes spelers zodat iedereen twee wedstrijden kan spelen en da andere drie zijn dan reserve". Ward: "een of twee spelers erbij zou geweldig zijn". Mario: "Laten we positief afsluiten. VELO OPGEPAST. Zaterdag komen Robert Batenburg, Thomas de Smet, Isabelle Lepelaar, Mitchel van Lottum, Andy Buijk en Kyela van Veen de eer van BC DKC verdedigen. We zullen dit keer Didier Schellingerhout, Enzo Sastrokarijo en Cassyandra Tardjopawiro thuis laten".