BC DKC Instagram Flickr BC DKC Facebook English sponsorkliks
  • Banner team 1

  • DSide

  • RJC

NJK 2023

RJC Conquesto 2023

10 en 11 juni was het weekend van de Nederlandse Jeugd Kampioenschappen 2023

Uiteraard streden onze Dunlop DKC Jeugd toppers mee.

Nienke van der Werf streed mee in de laagste leeftijdscategorie onder 13. In het gemegddubbel was dit met haar nog net 9 jaar duidelijk een maatje te hoog gegrepen maar in de DD wist Nienke maar mooi de halve finale te bereiken.

Dion Hydra speelde alle drie de onderdelen in de onder 17. De GD was met een driesetter en hoge punten zeker een optie geweest om een ronde verder te komen maar lukte net niet. In de single ging het al beter met een winst en verlies partij in de poule. De MD was het succesvolste onderdeel met een halve finale plaats!

Joep Strooper kwam in alle drie de onderdelen uit in de onder 19 en haalde ook drie keer de halve finale als hoogste onderdeel.

Chloe Tsai speelde in de onder 17 en haalde ook 3 halve finales. De single halve finale en single finale wist Chloe knap te winnen.

Flora Wang speelde in de onder 19 in drie onderdelen. Samen met Florine verloren ze in de tweede ronde in de derde set. In het gemengd dubbel en singel spel ging het Flora beter af door beide titels in de wacht te slepen.

Chapeau voor alle jeugdspelers met deze bijzonder prestaties op het hoogste niveau in Nederland.

Een volledig overzicht van de wedstrijden vinden jullie op: toernooi.nl