BC DKC Instagram Flickr BC DKC Facebook English sponsorkliks
  • Banner team 1

  • DSide

  • RJC

Zweinsteins Kamp voor hekserij en hocus pocus

RJC Conquesto 2023

Het DKC kamp van 2023 was echt super leuk. Een erg leuke plek waar we werden verwelkomd door de leiding. Snel daarna stonden ze al in hun Harry Potter kostuum. We gingen de eerste dag kennismakingsspelletjes doen, wat heel fijn was om je team en de anderen te leren kennen. De avond al gelijk een leuk avondspel lekker in het bos.

Toen we moesten slapen hadden de oudere al een vermoeden van een dropping, maar wisten nog niet zeker of dat de eerste of de tweede nacht zou worden. Dus gewoon lekker slapen. Maar tuurlijk, net als je twee minuten ligt te slapen, wordt je wakker gemaakt voor de dropping. Lekker ochtend wandelingetje gemaakt en na heel lang lopen terug op het kamp aangekomen. Snel naar bed om die 3 uurtjes slaap te pakken om de volgende ochtend fris en fruitig mee te doen met de ochtendgymnastiek. Daarna lekker ontbijten en ons klaarmaken voor de alleskunner spelletjes.

Lekker fanatiek met je team zoveel mogelijk punten proberen te scoren. Daarna even lunchen en toen naar een veldje gegaan om even te sporten, te zwemmen en te genieten van het mooie weer. 's Avonds lekker BBQ'en en daarna een vossenjacht in het bos.

De kleintjes naar bed en nog even een kaartspel gespeeld met de oudere wachtend tot we het avondspel konden spelen. Maar de zwijnen en de boswachter in het bos waren het daar niet mee eens, dus hebben we ons op het kamp zelf vermaakt met kaartspelletjes en weerwolven.

De volgende ochtend lekker naar een speeltuin geweest en gebasketbald om daarna het dorpje in te gaan om crazy 88 te spelen. Lekker in de zon allemaal gekke opdrachten uitvoeren. Daarna terug naar het kamp en de uitslag van de totale punten uitgerekend. En als trotse teamoudste van team Huffelpuf mag ik zeggen dat we hebben gewonnen en een super leuk kamp hebben gehad.

Sem Schwartz