BC DKC Instagram Flickr BC DKC Facebook English sponsorkliks
  • Banner team 1

  • DSide

  • RJC

Jeugdactiviteiten oktober/november

2 oktober Fly Over jeugdtoernooi
Zaterdag 2 oktober organiseert BC Fly Over te Bleiswijk een jeugdtoernooi. Namens DKC doen Andy Buijk, Shawn Janssen, Terry Janssen, Daniele vd Kooij en Tristan vd Kooij mee. Wij wensen ze veel succes, zet em op!!

9 oktober Yonex Kids Games bij DKC

Zaterdag 9 oktober organiseert DKC de eerste Yonex Kids Games van het seizoen. Naast DKC teams zullen er teams van Velo, Drop Shot, Onder Ons en STC deelnemen aan spelletjes en een toernooi. En niet voor niets, want er zijn prijzen te verdienen deze dag. Kom kijken en moedig de DKC-ers aan van 10:00-13:00 uur in sporthal Hoge Veld.


yonex_kids_games123 oktober Dutch Open
Op 23 oktober kan je mee naar het Dutch Open, een toernooi voor de beste spelers van de wereld. Die zijn nog beter!! Je krijgt een training van een Nederlandse topspeler en als we met een grote groep zijn wordt het vast een hele gezellige dag. Alle jeugdleden hebben een uitnodiging ontvangen tijdens de training. Jij niet? Vraag dan bij je trainer de uitnodiging en ga alsnog mee!

30 oktober Zwemmen
Tijdens de training hebben alle jeugdleden een brief gekregen over het 'Dagje uit met DKC'. Op 30 oktober gaan we zwemmen, vergeet je dus niet in te schrijven. De brief niet ontvangen, klik hier om te brief te openen en uit te printen.

6 november BC Oudewater jeugd toernooi
Zaterdag 6 november organiseert BC Oudewater een jeugdtoernooi. De deelnemers worden op sterkte ingedeeld, van opstap niveau tot D niveau. Dat betekend dat iedereen mee kan doen (tenzij je hoger dan de D-klasse hebt gespeeld natuurlijk). DKC hoopt dan ook dat we met een grote groep jeugd hier naartoe kunnen gaan. Stuur even een mailtje naar Dave ( jsc@bcdkc.nl Dit e-mailadres is beveiligd tegen spambots, u heeft JavaScript nodig om het te kunnen bekijken ) als je mee wilt doen. wel doen hè!