BC DKC Instagram Flickr BC DKC Facebook English sponsorkliks
  • Banner team 1

  • DSide

  • RJC

50 jaar DKC!

Master Drachten

Beste (bekende van of oud) DKC-er,

We bestaan 50 jaar! In deze 50 jaar heb ook jij op je eigen manier bijgedragen aan de gezelligheid en het succes van onze prachtige club.

Om die 50 jaar te vieren nodigen we je graag uit om met elkaar te proosten, op de afgelopen 50 jaar en op de 50 jaar die komen.

Hieronder alle informatie op een rijtje:

 

Wat?  50-jarig jubileum van DKC
Wanneer? 14 september 2019
Hoe laat? Je bent welkom vanaf 17.00uur, rond 17.30uur zullen we met z’n allen proosten
Waar? Sporthal Hogeveld, Panamaplein 30, 2548 HJ Den Haag

We hebben ons best gedaan om zo veel mogelijk mensen te bereiken die op de een of andere manier enige band met DKC hebben. Mocht je iemand weten die hier ook zeker bij moet zijn? Licht diegene dan ook vooral in, want hoe meer zielen, hoe meer vreugd!

Kosten
We zouden het gezellig vinden als je mee eet! We zullen voor Indisch eten zorgen en de kosten hiervoor zijn € 10,- per persoon. Als je daarbij ook onbeperkt wilt drinken, dan ben je € 25,- kwijt voor de hele avond onbeperkt eten en drinken. De jeugdprijs hiervoor is € 17,50 en ook voor de kleinste DKC-ertjes (t/m 7 jaar) hebben we een speciaal menu gemaakt voor € 5,-. Om te zorgen dat er genoeg eten is, verzoeken we je om je voor 31 augustus aan te melden voor het eten. Dit kan via redactie@bcdkc.nl

Jubileumkrantje
We willen graag een modern ‘krantje’ drukken na het jubileumfeest. Hierin willen we ook zo veel mogelijk foto’s en verhalen van (oud) DKC-ers plaatsen, dus heb je nog leuke foto’s of mooie verhalen om te vertellen? Mail deze dan naar redactie@bcdkc.nl of neem de foto’s mee naar het jubileumfeest.

Wil je bijdragen aan een succesvol jubileum jaar? Je bijdrage is meer dan welkom! Je kan doneren via deze link (klik hierop). Het geld zal besteed worden aan aankleding van de kantine, het jubileumkrantje en overige dingen die te maken hebben met het 50-jarig bestaan van de club.

Wedstrijd team 1
Tijdens het jubileumfeest zal ons eerste team haar eerste thuiswedstrijd van het seizoen spelen tegen AMOR uit Groningen.

We zien je aanmelding graag tegemoet en hopelijk tot de 14e!

De organisatiecommissie