BC DKC Instagram Flickr BC DKC Facebook English sponsorkliks
  • Banner team 1

  • DSide

  • RJC

DKC jeugd succesvol in Naaldwijk

bradley_dassenZondag 16 oktober vond het WPS Herfsttoernooi plaats. De organisatie van BC Mix uit Naaldwijk heeft er weer een leuk evenement van gemaakt. Bij de inschrijvingen zaten een aantal sterke spelers die bij de Academy spelen. Ook spelers van DKC hadden zich ingeschreven.

Andy Buijk en Mitchel van Lottum deden mee in de jongste categorie, hierin moesten zij het opnemen tegen twee spelers van de Academy en oud DKC-er Terry Janssen, welke ook bij de Academy heeft gespeeld. Een zware opgave dus. Andy en Mitchel werden respectievelijk knap 3e en 4e in de poule van 5 spelers. In de dubbel hebben ze de 2e plaats behaald.

Tristan van der Kooij speelde een categorie hoger. In de enkel poule moest hij zijn meerdere erkennen in Remco Boeije. Maar in de dubbel wist hij met dezelfde Remco het toernooi te winnen.

In categorie J3, spelers geboren na 1997, speelde Maarten Sitters, Bradley Dassen en Alyssa Tirtosentono. Maarten trof een aantal sterke tegenstanders en wist helaas net geen wedstrijd te winnen. Bradley deed het goed en speelde in het enkelspel een aantal spannende wedstrijden, helaas verloor hij in 3 games in de halve finale. Ook in het dubbelspel was het spannend, in de finale werd in 3 games afgerekend met Remco Eversdijk en Jurrian van Geest. Bij de meisjes deed Alyssa het ook niet slecht. In het enkelspel moest ze het in de halve finale afleggen tegen Marlies Baan. Maar met Marlies wist ze wel de dubbel finale te winnen.

Voor DKC weer een geslaagd weekend met een 2e plaats en drie 1ste plaatsen! Gefeliciteerd allemaal en op naar het volgende toernooi.