BC DKC Instagram Flickr BC DKC Facebook English sponsorkliks
  • Banner team 1

  • DSide

  • RJC

BC Fly Over toernooi: DKC-jeugd valt in de prijzen

fly_over_prijzenAfgelopen weekend organiseerde BC Fly Over een jeugdtoernooi. DKC was goed vertegenwoordigd op dit eendags toernooi in Bleiswijk. Andy, Mitchel, Kiona, Tristan, Danièle en Frank hadden zich ingeschreven. (Foto's zijn te vinden in het fotoboek).

Dit deden zij niet zonder succes. Alle spelers wisten een prijs mee naar huis te nemen! Andy en Mitchel dubbelde in de H categorie en wonnen hun partijen vrij gemakkelijk en eindigde als eerste. Andy won ook nog eens al zijn enkel partijen en nam zelfs twee eerste prijzen mee. Kiona speelde in dezelfde categorie met Marit Tiegelaar, een meisje van BC Mix. Zij wonnen ook al hun wedstrijden in de meisjes dubbel en konden ook de eerste prijs in ontvangst nemen.

Een klasse hoger speelde Danièle van der Kooij. Zij verloor maar twee partijen, de dubbel finale en een enkel partij. Trots kon ze met twee tweede prijzen terugkeren naar Den Haag.

In de categorie E speelde nog een van der Kooij. Tristan, het broertje van Danièle, deed dit ook niet onverdienstelijk. In de finale van het enkelspel moest hij het in drie games afleggen, een mooie tweede plaats dus. Met Luuk Olsthoorn, van BC Schipluiden, wonnen zij de eerste prijs in het dubbelspel.

Frank dubbelde met een oude bekende, Shawn Janssen die afgelopen seizoen nog bij DKC speelde maar nu bij Velo. Het leek er niet op dat zij de tweede dubbel die zij die dag speelde gingen winnen. In de derde game stonden zij 14-19 achter, maar het tweetal bleef erg rustig en wist 7 opeenvolgende punten te scoren. De laatste dubbel wonnen ze vrij gemakkelijk en mochten dan ook verdiend de eerste prijs in ontvangst nemen.

6 eerste prijzen en 3 tweede prijzen is de totaalstand geworden. Ik denk dat we met een gerust hart kunnen stellen dat de DKC jeugd hier puik werk heeft verricht. Gefeliciteerd allemaal!!!