BC DKC Instagram Flickr BC DKC Facebook English sponsorkliks
  • Banner team 1

  • DSide

  • RJC

Eerste jeugdcompetitieweekend succes voor DKC

jeugdcompetitie_2011Afgelopen zaterdag speelden zes jeugdteams van DKC, onder grote belangstelling van vooral ouders, hun eerste competitiewedstrijd van het seizoen in sporthal Hoge Veld. Terwijl de senioren (bijna) allemaal klaar zijn met hun competitie, begint die voor de jeugd nu pas.Het tweede jongensteam, dat uitkomt in de F-klasse, had een makkelijke ochtend. Zij wonnen met 8-0 van de grotere en oudere jongens van Silver Shuttle uit Zwijndrecht. Het 2e opstapteam, dat speelt in de klasse van 11 tot 14 jaar, won met 6-2 van Orbiton, dat bestond uit alleen meisjes.

Het eerste opstapteam verloor helaas met dezelfde cijfers van de jongens van deze Leidschendamse club. Een leeftijdscategorie lager, de klasse van 9 tot 10 jaar, was een heuze derby. Waar het eerste seniorenteam van DKC dit jaar twee keer kansloos van Velo verloor, deed dit opstapteam het een stuk beter. Zij wonnen met 7-1. Ze speelden wel tegen Velo 9, maar toch een uitstekende prestatie.In de jongste opstapklasse, die van 6-8 jaar, speelden twee teams van DKC tegen elkaar. In deze leeftijdsgroep worden maar vijf partijen gespeeld. DKC opstap 6 won dit onderonsje met 5-0. Twee teams van DKC begonnen hun eerste wedstrijd bij de tegenstander. Het eerste jongensteam van DKC verloor na een aantal spannede partijen van BC Pijnacker. Het vierde opstapteam, dat in de 6-8 jaar klasse speelt, won ruim. De precieze eindstand is helaas nog niet beschikbaar.

Alle uitslagen zijn hier te vinden: http://badmintonnederland.toernooi.nl/sport/club.aspx?id=516E5972-DF88-47C1-AE23-33FB67AC316C&club=78. Let op de speeldata die op badmintonnederland.toernooi.nl zijn te vinden kloppen niet. De juiste speeldata zijn hier te vinden: http://bcdkc.nl/index.php/jeugd/competitie.

Voor foto's van de jeugdcompetitie klik op het fotoboek (rechts in de menubalk)!