BC DKC Instagram Flickr BC DKC Facebook English sponsorkliks
  • Banner team 1

  • DSide

  • RJC

BBQ

Het einde van het seizoen is in zicht.

Let op, met ingang van donderdag 20 juni start het vrijspelen om 20:00 uur.

Maak snel nog even gebruikt van de laatste vrijspeelavonden op de dinsdag en donderdag in juni.

Deze zomer vinden er werkzaamheden plaats in sporthal Hogeveld. Hierdoor is zomerbadminton dit jaar in onze thuishal helaas niet mogelijk.

 

Zaterdag 24 augustus start ons nieuwe badmintonseizoen!

BBQ

Het is bijna zover! De strijd der titanen op het Howard van Muijen clubtoernooi. Maar dat betekend natuurlijk ook na de wedstrijden een lekker drankje en een BBQ. Schrijf je snel in! Dit kan via het formulier:

Aanmelden BBQ

of mail naar kc@bcdkc.nl

Zaterdag is tevens de laatste kans om je clubkleding te bestellen voor komend seizoen. Heb je de pasavonden gemist, meld je dan zaterdag namiddag in onze kantine zodat je op tijd klaar bent voor het nieuwe seizoen!

Asterix

Zaterdag 20 april is er bij Asterix in Rotterdam op hun open toernooi gestreden voor de titels.

Maar liefst 16 Dunlop DKC deelnemers speelden mee. Naast thuis vereniging Asterix evenaarde alleen BC Duinwijck dit aantal verenigingsaanmeldingen.

Het toernooi was door het grote aantal aanmeldingen al snel volgeboekt waardoor laatkomers achter het net visten.

Ondanks de volle bezetting had de toernooileiding de organisatie keurig op orde, een compliment daarvoor is zeker op zijn plaats. Ook het eten dat op meerdere tijdstippen te bestellen was zodat het paste in je speelschema viel erg in de smaak.

Finale Shirt

Dunlop DKC is afgelopen zaterdag voor de tweede keer in de clubgeschiedenis landskampioen badminton geworden. In de Eredivisiefinale in de Maaspoort in Den Bosch versloegen de Hagenaars F.I.T. Almere met 5-1. Ook in 2015 was Dunlop DKC al eens de beste club van Nederland.