BC DKC Instagram Flickr BC DKC Facebook English sponsorkliks
  • Banner team 1

  • DSide

  • RJC

Onderling, BBQ en Feest!

RJC Conquesto 2023

Zaterdag 17 juni is het alweer tijd voor onze jaarlijkse afsluiting van het seizoen: De Howard van Muijen clubkampioenschappen met aansluitend natuurlijk onze BBQ en een feest. Uiteraard is dat weer in onze eigen hal/kantine. Heb jij je al aangemeld?

Aanmelden deelname onderlingtoernooi en overzicht deelnemers/wedstrijden: toernooi.nl

Zoals elk jaar betekent dat ook genieten van een barbecue en drankje na de wedstrijden. Dus ook dit jaar hebben we een mooi BBQ menu voor jullie:

Kosten volwassene: 12,50 euro

Kosten kind (t/m 12 jaar): 5 euro

De prijzen zijn exclusief drank. Op de avond zelf zal er gebruikgemaakt worden van muntjes. Schrijf je snel in!

Dit kan via het formulier: Aanmelden BBQ

Tijdens deze feestelijke afsluiting van het seizoen zal onze hoofdjeugdtrainer een toelichting geven op de nieuwe opzet van de jeugdcompetitie. Deze start gelijk na de zomervakantie dus ouders zorg dat je er bij bent. We verwachten rond 17:00 uur met deze informatiebijeenkomst te starten. Robbert speelt uiteraard zelf ook mee met onze clubkampioenchappen dus het zou zo maar kunnen dat hij nog even op de baan staat. Maar geen probleem want er is genoeg te zien rond die tijd en gelukkig is onze bar en terras al geopend dus geniet van de slotpartijen of pak een drankje in de kantine of op ons terras bij de BBQ's die vast al op staat te warmen.