BC DKC Instagram Flickr BC DKC Facebook English sponsorkliks
  • Banner team 1

  • DSide

  • RJC

Najaarscompetitie 2018/2019 ronde 1

Week 01

Beste DKC’ers en andere geïnteresseerden,


De eerste ronde van de competitie zit er inmiddels weer op voor onze teams. Hier volgt een kort overzicht van hoe onze competitiespelers het hebben gedaan.

Team 4 is op de best mogelijke manier aan de competitie begonnen met een 8-0 overwinning op Asterix 2. Team 5, het andere derde divisie team, heeft nipt verloren van het Leidsche Veglo met een stand van 5-3.

Zowel team 6 (vierde divisie) als team 7 (vijfde divisie) hebben met dezelfde score van 5-3 verloren, maar met een aantal spannende partijen en een paar 3-setters zou de score de volgende keer wel eens andersom kunnen zijn. Het mannenteam is de competitie begonnen met een 4-4 gelijkspel. Een prima begin van de competitie. Team 3 heeft in de tweede divisie hun eerste wedstrijd met 6-2 verloren van Almere 5.

Almere blijkt een geduchte tegenstander want ook ons eerste divisie team, team 2, heeft een 5-3 nederlaag geleden tegen deze club. De spelers van team 2 hebben de tweede ronde van de competitie ook al gespeeld waarin zij met 6-2 verloren in Hoorn. Natuurlijk hebben team 2 en 3 in de komende wedstrijden tegen deze clubs zelf het thuisvoordeel en met een beetje extra aanmoediging zullen zij ongetwijfeld het tij kunnen keren.

Team 2, team 3 en team 6 spelen aanstaande zaterdag (22-9) thuis in Sporthal Hogeveld om 14:30. Genoeg spannende wedstrijden te zien dus. Als je tijd en zin hebt, kom dan vooral langs om onze teams aan te moedigen.