BC DKC Twitter flickr icon 25 BC DKC Facebook sponsorkliks
  • Banner team 1

  • DSide

  • RJC

Agenda Help

Binnen DKC gebruiken de commissies en bestuur gedeelde internet agenda's. De voordelen en het overzicht dat we hier samen mee krijgen zijn zo groot dat we deze technische mogelijkheid niet aan DKC voorbij willen laten gaan. Zeker ook omdat alle leden de gedeelde agenda's eenvoudig kunnen raadplegen. Niet alleen maar via de website, maar ook gewoon direct in de agenda app van je telefoon/tablet.

Zie je iets dat niet juist is, laat het de agendabeheerders weten door een mail te sturen aan: agenda@bcdkc.nl we pakken je verzoek zo snel mogelijk op!

Momenteel zijn we gestart met de volgende DKC agenda's:

  • DKC, bevat evenementen waaronder team 1 informatie, compeitities, toernooien en vakanties/feestdagen.
  • DKC Bardienst, bevat bardienst informatie.
  • DKC trainingen, bevat de trainingen.
  • DKC Zaalhuur, geeft aan wanneer welke zaal gehuurd is.
  • DKC Zaaldienst, vermeld de thuis spelende teams, zaalwacht en lijnrechters informatie.

Rechts boven in het agenda scherm zie je een klien driehoekje. Klik er maar eens op zodat je het lijstje van DKC agenda's ziet staan. Je kan hier de zichtbaarheid van de afzonderlijke agenda's eenvoudig kiezen. Wil je bijvoorbeeld even geen bardienst zien dan klik je even het vinkje weg. Als je toch weer in de DKC Bardienst agenda wilt kijken: klik het vinkje weer aan.

In een snelle blik op de agenda's zie je dat er verschillende kleuren gebruikt worden. Ieder DKC agenda heeft zijn eigen kleur dus je herkent vast al snel uit welke agenda een item komt. Klik anders even op bovengenoemd agenda selectie hoekje dan zie je de gebruikte kleuren.

Je kan ook kiezen uit een maand, week of lijst weergave (Agenda). De maand weergave is meestal handig om snel een bepaalde datum te zoeken. De week weergave is voor het overzicht te verkiezen. De Lijst (Agenda) optie geeft alle afspraken in een lijst weer.

Eigenlijk is er nog een extra DKC Main Evenementen Agenda. Die is een beetje verborgen, de items die hier in staan, komen namelijk allemaal uit de DKC agenda. De DKC Main Evenementen Agenda wordt door de agenda beheerders gebruikt om belangrijke gebeurtenissen prominent op onze site zichtbaar te maken. Kijk maar eens op het home screen. Op je PC zie je ze rechts. Op mobiele apparaten vaak onder aan je scherm.

 

Voor de meeste evenementen zullen we ook de locatie toevoegen. Makkelijk voor als je de agenda in je telefoon gedeeld hebt, ga naar de afspraak, klik op plaats en navigeren maar!