BC DKC Instagram Flickr BC DKC Facebook English sponsorkliks
  • Banner team 1

  • DSide

  • RJC

Nieuw TC lid: even voorstellen...

Caroline Westveer-webMijn naam is Caroline Westveer en ik speel alweer 8 jaar bij DKC, nog steeds met veel plezier. De afgelopen jaren heb ik veel vrijwilligerswerk gedaan bij mijn vorige vereniging, BC Mix, waardoor ik weinig tijd over had om dit ook voor DKC te doen. Sinds vorig jaar ben ik daar gestopt met de jeugdcommissie en geef ik eens in de maand alleen nog training bij de jeugd.

Toen ik gevraagd werd om de Technische Commissie te versterken, kreeg ik energie bij de gedachte hiervan deel uit te maken. Ik heb geen ervaring met de Technische Commissie dus ik zal veel gaan leren. Sinds 1,5 jaar heb ik een vaste fulltime baan, dus nu tijd voor een nieuwe uitdaging!

Ik hoop een nuttige bijdrage te kunnen leveren binnen de Technische Commissie en voor DKC.

Zoals de andere commissieleden heb ik ook een takenlijstje gekregen. Ik ga onder andere het secretarisgedeelte binnen de commissie oppakken. Naast de agenda- en actiepunten en de jaarlijkse planning bewaken, zal ik contactpersoon voor Badminton Nederland zijn en zal ik samen met Lizann het competitieschema voor het nieuwe seizoen opstellen en communiceren.

Ik blijf betrokken met jeugd door aanspreekpunt te zijn voor de jeugdleden die overstappen naar de senioren en hun ouders. Erg spannend voor hen, maar belangrijk voor DKC.

Naast deze taken zijn er nog wat algemene taken om gezamenlijk op te pakken met de andere commissieleden.

Ik heb er zin in!