BC DKC Instagram Flickr BC DKC Facebook English sponsorkliks
  • Banner team 1

  • DSide

  • RJC

Zilver voor U19 team bij 6Nations toernooi

mark_3Mark Caljouw mocht afgelopen week (als 2ejaars onder 17) meedoen met de Oranje onder 19 groep aan het 6 Nations toernooi . Het is een goed toernooi voor Mark geweest, belangrijke punten gescoord en weer een mooie ervaring rijker. En een hele mooie overwinning in 2 sets van de EJK kampioen van afgelopen november.

Na de spannende wedstrijden tegen Zweden, Frankrijk en Duitsland, die allemaal winnend werden afgesloten, moest het U19 team vandaag in de strijd om het zilver/brons spelen tegen Engeland. Het team was er klaar voor. Beide coaches hadden hun opstelling van tevoren goed overdacht. De punten die we dachten te kunnen maken werden gemaakt alhoewel dat niet heel makkelijk ging.

 

Met name Soraya was na de mix nog amper uitgerust toen ze de baan alweer op moest voor haar single. Aan het eind van de tweede game was ze de uitputting nabij, maar kon gelukkig toch het winnende punt maken 22-20. Daarna maakten het 2e MD Jim Middelburg en Mark Caljouw het fraai af door in drie games het winnende punt te maken tegen het duo Tom Wolfenden/Ryan Mccarthy.

 

 

Drie finaleplaatsen bij 6Nations toernooi in Duitsland 

Soraya en Gayle hebben allebei twee finales op 6 nations toernooi.
Vandaag werden de singels en dubbels gespeeld op het 6 Nations toernooi in Duitsland. De mannen singles hadden het lastig. Alleen Mark Caljouw boekte een mooie zege in de eerste ronde door te winnen van de Europese U17 kampioen Alex Lane. Vincent en Justin verloren in de eerste ronde en Mark vervolgens in de 2e ronde.

Alle uitslagen zijn hier nogmaals terug te zien