BC DKC Instagram Flickr BC DKC Facebook English sponsorkliks
  • Banner team 1

  • DSide

  • RJC

YONEX Luxembourg Open 2023

Ere lid

De spelers van DKC die naar Luxemburg vertrokken voor het aldaar georganiseerde Internationale Open toernooi hebben het daar in de meivakantie heel goed gedaan.

Zo spotten we niemand minder dan onze Dutchie Michiel Kruijt toch echt in de kwartfinale HD samen met onze Gijs Duijs. Daar moesten ze nipt het hoofd buigen tegen een Duits koppel. Michiel schopte het ook in de GD samen met Alida Chen zelfs tot de halve finale waar een Deens koppel dwars lag.

Gijs speelde samen met een blonde dame (wie zou dat nu toch zijn ;) ook de GD. Helaas lukte het net niet door de eerste ronde te komen.

Andy Buijk haalde zowel in de HD als de GD de laatste 16.

Iris van Leijsen streed mee in de Damesdubbel en Gemengd Dubbel. Waar het in de GD stopte bij de laatste 16 liep het samen met Diede Odijk prima tot in de halve finale.

Alyssa Tirtosentono streed mee in de Gemengd Dubbel en Dames Dubbel. In het gemengd dubbel struikelde ze in de eerste ronde over de later kwartfinalisten maar in de Dubbel liep het samen met Kirsten de Wit als een trein: Titel in de Pocket, Chapeau dames!!!