BC DKC Instagram Flickr BC DKC Facebook English sponsorkliks
  • Banner team 1

  • DSide

  • RJC

Muziekworkshop voor jeugdleden

boom-whack kleinDe jeugdcommissie organiseert ieder jaar een uitje voor de jeugd. Iets leuks om samen te doen, iets anders dan badmintonnen. Zo zijn we al eens gaan bowlen, zwemmen en koken. Dit seizoen vindt het uitje plaats op zaterdag 12 januari 2013 en hebben we gekozen voor een muziekworkshop. Wie is de nieuwe ‘Voice of DKC’? Wie heeft er een goed ritmegevoel? Aan het einde van de workshop zal er een mooi muziekstuk uitkomen. Je zult verbaasd staan van je eigen muzikale talenten!

Tijd workshop: 15:00 – 17:30 uur
Locatie : Bentelostraat, Den Haag
Kosten: € 5.- per persoon (contant betalen op de dag zelf)
Vervoer: eigen vervoer (is dit helemaal niet mogelijk, laat het ons dan even weten).

Team 1 speelt die dag de laatste competitiewedstrijd van het seizoen in sporthal ‘t Zandje. Na de workshop gaan we met z’n allen eten en daarna vanaf 19.00 uur team 1 aanmoedigen. Wij zorgen ervoor zorgen dat de kinderen die meedoen aan de workshop ook in de sporthal komen. Vanaf ca. 20.00 uur kun je weer opgehaald worden in sporthal ’t Zandje in Den Haag.

Wil je meedoen aan de muziekworkshop? Geef je dan snel op en stuur voor 5 januari 2013 een mailtje naar de jeugdcommissie. Vermeld daarin ook of je meegaat om team 1 aan te moedigen. We hopen op een heleboel aanmeldingen!