• Banner team 1

• DSide

• RJC

Tiental DKC-ers naar RJC BC Delft Toernooi

RJC Delft kleinOp 17 en 18 november vond het derde toernooi van het Regio Jeugd Circuit (RJC) plaats bij BC Delft. Het Regio Jeugd Circuit begint bekendheid te krijgen onder de jeugdige badmintonspelers. Het evenement behaalde namelijk het maximale aantal deelnemers. Dat betekende veel wedstrijden spelen voor de ingeschreven sporters.

Zo ook voor de DKC-jeugd. Er speelden maar liefst tien deelnemers onder de vlag van DKC. In de categorie J6 waren dat de broers Jop en Stijn de Keijzer. In de dubbel pakten zij de eerste prijs en Stijn behaalde de halve finale in het enkelspel. Zij nemen nu de 5e en 6e plek in op de ranglijst voor de wisselbeker van het circuit.

Een niveau hoger, in de categorie J5 speelden namens DKC Liam Stephens en kersvers lid Tim Wyrdeman. Tim heeft bij Onder Ons gespeeld maar heeft besloten in Hoge Veld zijn trainingen te volgen. Beide spelers verloren de halve finale in het enkelspel en nemen de 3e en 4e plek in op de ranglijst voor de wisselbeker van het circuit in hun categorie.

Andy, Mitchel en Kiona hadden zich ingeschreven voor de categorie J4. Hier behaalden Kiona en Mitchel de 2e prijs in het gemengddubbel. Andy verloor de finale in het enkelspel net aan in drie games van Stijn Bloom en staat nu 3e op de ranglijst voor de wisselbeker.

Maarten Sitters deed wederom hele goede zaken in de categorie J3. Waar hij vorige maand al het toernooi in Naaldwijk bij BC Mix op zijn naam mocht zetten, deed hij dat afgelopen weekend wederom. Een eerste plek in de enkel en de dubbel met Raoul Klein. Hij staat nu ferm bovenaan in het puntenklassement.

Bradley en Alyssa speelden in de hoogste categorie de J1. Bradley was goed voor tweemaal een tweede plek in de dubbel en de gemengddubbel met Alyssa. Alyssa won ook nog de enkelfinale van Jessica Huster, die op maandag ook bij ons in ’t Zandje meetraint. Alyssa staat op de tweede plek in het puntenklassement.